Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1142 від 30.10.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс інтимний

Сексуальність і здоров'я: як досягти гармонії

Стан сексуального здоров'я істотно впливає на якість життя дорослої людини. Нерідко цій сфері надають недостатньо уваги: не звертаються вчасно до фахівців, соромляться використовувати спеціальні засоби для покращення стану статевих органів. Однак за потреби це необхідно робити. Тим більше ці аксесуари для поліпшення вашого інтимного життя не завдають ніякого дискомфорту при використанні.

Продукція для нормалізації сексуального здоров'я

Повноцінне інтимне життя має психологічну та фізіологічну складову. Навіть наявність палких почуттів у парі не гарантує сексуальної втіхи, якщо існують певні фізичні проблеми у когось з партнерів. У жінки вони можуть виникнути після пологів чи внаслідок гормональних змін. Поліпшити стан органів малого таза можна за допомогою спеціальних засобів.

Аксесуари для вправ Кегеля

Опущення органів тазового дна, порушення в них кровообігу не лише негативно впливають на загальне самопочуття, але і призводять до дискомфорту під час близькості та зниження лібідо.

Ефективно позбутися цих проблем можна за допомогою спеціально розробленого комплексу вправ, відомого як вправи Кегеля. Вони передбачають тренування м'язів піхви шляхом їх стискання-розслаблення. Ці вправи роблять стінки вагіни більш пружними, запобігають застою крові та мимовільному сечовипусканню. Суттєво покращує результативність тренувань використання спеціальних вагінальних кульок або тренажерів.

Вагінальні кульки зазвичай продаються в комплекті, який містить вироби різної ваги та розміру. Використовувати їх потрібно за інструкцією, щоб запобігти неприємним відчуттям і досягти потрібного ефекту. Кульки найчастіше виготовляють з гіпоалергенного медичного силікону. Він має шовковисту текстуру і приємний на дотик.

Систематично користуючись вагінальними кульками можна не лише покращити жіноче здоров'я, а й запобігти появі багатьох проблем. Крім цього натреновані м'язи вагіни зроблять секс незабутнім не лише для вас, а й для вашого партнера.

Існують різні види та модифікації цих засобів, зокрема тренажер для м'язів тазового дна. Це спеціальна капсула анатомічної форми, вагу якої можна поступово збільшувати.

Ще одним різновидом вагінальних кульок є йоні намистини. Вони мають невеликий розмір, тому підходять для початківців. З допомогою цього аксесуари можна робити не лише вправи Кегеля, а й приємний вагінальний масаж для посилення чуттєвості.

gallery-image

Вагінальні розширювачі

Існують випадки, коли інтимні м'язи втрачають природну еластичність. В таких ситуаціях статевий акт може стати причиною дискомфорту. Щоб позбутися цих проблем, варто скористатися силіконовими розширювачами для вагіни. Поступовий перехід від найменшого розміру до найбільшого поверне вагіні її нормальний розмір, що дасть змогу повернутися до повноцінного сексуального життя без болю та незручностей.

gallery-image

Менструальні чаші: повноцінне життя під час критичних днів

Використання менструальних чаш — це:

Вони багаторазові та безпечні для здоров'я, оскільки виготовлені з медичного силікону. На відміну від тампонів чаші не викликають синдром токсичного шоку. Користуватися цим аксесуаром можна до 12 годин, адже він здатен надійно утримувати великий об'єм рідини. З ним можна купатися, займатися активними видами спорту.

Придбати засоби для покращення та збереження сексуального здоров'я ви можете в секс-крамниці Candor Place. Наша продукція виготовлена з безпечних матеріалів та відповідає стандартам якості.

30.10.2023



Рівне-Ракурс №10 від 30.10.2023p. 
На головну сторінку