Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1144 від 10.11.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Казав, що назбирав грибів, а виявилися коноплі

Казав, що назбирав грибів, а виявилися коноплі

Під час патрулювання території обслуговування другого листопада поліцейські офіцери Смизької ТГ зупинили з підозрілим мішком 30-річного місцевого жителя, який уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців.

На запитання про його вміст чоловік відповів – назбирав у лісі грибів. Утім, під час візуального огляду поліцейські побачили у мішку сумку з нарковмісними рослинами.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала кримінальне правопорушення та вилучила висушені рослини конопель.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів, за частиною 1 статті 309, дізнавачі Дубенського РВП вилучене скерували для проведення експертизи. За її результатами вирішуватиметься питання про повідомлення жителю Смиги про підозру.

Відомо, що чоловік раніше судимий за крадіжку та незаконне заволодіння транспортним засобом, а також потрапляв у поле зору правоохоронців за домашнє насильство.

Також, 3 листопада на Острожчині за отриманою оперативною інформацією викрити ще одного зловмисника вдалося працівникам карного розшуку. Відтак, у рамках кримінального провадження провели санкціонований обшук.

Під час слідчих дій у помешканні 49-річного жителя села Точевики на горищі будинку правоохоронці виявили висушені рослини конопель.

Господар оселі на момент обшуку був відсутній, утім його дружина пояснила, що чоловік зберігав їх у лікувальних цілях. Походження рослин встановлюють слідчі.

Нарковмісну речовину скерували для проведення експертизи: за її результатами вирішуватиметься питання про повідомлення чоловіку про підозру.

Слідчі дії за фактом незаконного зберігання наркотичних речовин тривають.

10.11.2023



Рівне-Ракурс №10 від 10.11.2023p. 
На головну сторінку