Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1146 від 24.11.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Печиво «Подушечки з джемом»

Печиво «Подушечки з джемом»

250 г борошна; 100 г смальцю (з холодильника); 50 мл води; 10 г ванільного цукру; 1 ч.л. оцту 6 %; дрібка солі; 100 г джему для начинки; 50 г пудри для оздоблення.

До борошна додаємо дрібку солі, ванільний цукор, смалець і розтираємо в крихту, додаємо воду і оцет. Замісити тісто, воно буде приємним, не липне до рук. Загортаємо в плівку і кладемо в холодильник на 12 годин. Наступного дня розкачуємо тонко тісто. Тісто розрізаємо на довгі смужки шириною 7-8см. З боку викладаємо повидло і скручуємо в трубочку. Розрізаємо на шматочки 2-3см. Викладаємо на деко з пергаментом.

Випікаємо в розігрітій до 180°С духовці 15-20 хв до ледь золотистого кольору. Охолоджуємо та присипаємо цукровою пудрою.

24.11.2023



Рівне-Ракурс №10 від 24.11.2023p. 
На головну сторінку