Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1148 від 07.12.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Шоколадна ковбаска

Шоколадна ковбаска

600 г сухого печива «Марія»; 1 ст. л. горіхів; 1 ст. л. цукру; 1 ст. л. молока; 200 г масла; 2 ст.л. какао.

Горіхи та печиво подрібнити, краще, якщо це буде не однорідна крихта, а більші шматочки, які будуть нагадувати сало.

Молоко з цукром довести до кипіння. Трохи охолодити. В крихти додати какао, тепле молоко, перемішати. Масло кімнатної температури порізати кубиками, додати в шоколадну суміш, ретельно вимішати.

Розкладаємо плівку на столі, викладаємо частину солодкої маси, формуємо ковбаску. Кладемо в холодильник на 3-4 години, краще на ніч, ковбаски набудуть щільної консистенції і будуть прекрасно нарізатися.

07.12.2023



Рівне-Ракурс №10 від 07.12.2023p. 
На головну сторінку