Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1158 від 22.02.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Мідії в соусі «блю-чиз»

Мідії в соусі «блю-чиз»

На 4-6порцій: мідії очищені – 500 г; сир із блакитною пліснявою – 50 г; вершки 20% – 150 г; часник 2 маленькі зубчики; петрушка 2-3 гілочки; панірувальні сухарики.

Мідії промити, оглянути на предмет уламків і прибрати розбиті. У маленькому сотейнику нагріти вершки, розтопити нарізаний кубиками сир у вершках і часник видавлений. Додати мідії, протушкувати хвилин 5-7, щоб мідії добре прогрілися.

Зверху посипати дрібно нарубаною петрушкою та панірувальними сухарями.

22.02.2024



Рівне-Ракурс №10 від 22.02.2024p. 
На головну сторінку