№1171 від 27.05.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
500 г риби (хек, тілапія, тріска); 100 г твердого сиру; 250 мл молока; 2 ст.л. борошна пшеничного; 2 яйця; 2 ст.л.томатної пасти; 1 шт. лимон; сіль, перець за смаком.
проварити соус 5 хвилин. Додати томат-пюре і сир, приправити сіллю, перцем або приправою до риби на свій смак.
Яйця розділити на жовтки і білки. Жовтки підмішати до соусу.
Рибне філе нарізати кубиками, скропити лимонним соком, посолити і поперчити, обсмажити, додати до соусу і перемішати. Збити білки в стійку піну і акуратно їх вмішати в нашу масу.
Форму для запікання змастити маслом і вилити в неї суміш. Поставити форму в духовку і випікати пиріг при температурі 180°С 30-35 хвилин до золотистої скоринки.
Вимкнути духовку і нехай пиріг постоїть ще 10 хв (щоб не осів).
27.05.2024 |
Рівне-Ракурс №10 від 27.05.2024p. На головну сторінку |