Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1173 від 09.06.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Салат «Сoleslaw»

Салат «Сoleslaw»

На 4 порції: капуста білокачанна – 300 г; морква – 200 г; кукурудза консервована – 200 г; сметана – 70 г; майонез – 50 г; оцет із білого вина – 10 мл; гірчиця діжонська – 15 г; сіль, перець за смаком; за бажанням можна додати зелень.

Нарізати тонкими смужками капусту, а моркву можна натерти за допомогою овочерізки або терки для корейської моркви. Кукурудзу відкинути на друшлак. Змішати нарізану капусту та моркву, додати сіль і добре руками перетерти овочі разом із сіллю, щоб овочі стали м’якшими, з молодими овочами цей крок можна пропустити.

В окремій мисці з’єднати сметану, майонез, оцет та гірчицю. Додати заправку до овочів та перемішати. Додати кукурудзу і знову перемішати. Поставити у холодильник, щоб салат добре настоявся. Наступного дня він стає смачнішим.

09.06.2024



Рівне-Ракурс №10 від 09.06.2024p. 
На головну сторінку