№1173 від 09.06.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 4 порції: капуста білокачанна – 300 г; морква – 200 г; кукурудза консервована – 200 г; сметана – 70 г; майонез – 50 г; оцет із білого вина – 10 мл; гірчиця діжонська – 15 г; сіль, перець за смаком; за бажанням можна додати зелень.
В окремій мисці з’єднати сметану, майонез, оцет та гірчицю. Додати заправку до овочів та перемішати. Додати кукурудзу і знову перемішати. Поставити у холодильник, щоб салат добре настоявся. Наступного дня він стає смачнішим.
09.06.2024 |
Рівне-Ракурс №10 від 09.06.2024p. На головну сторінку |