Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1177 від 04.07.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Десерт «Баваруа»

Десерт «Баваруа»

на 4 порції: 200 г молока; 200 г вершків 33 %; 60 г цукру; 2 жовтки; 5 г порошку желатину + 25 г води; насіння стручка ванілі або екстракт.

Жовтки розтерти з цукром та ваніллю. Нагріти молоко, обережно влити гаряче молоко до жовтків, активно перемішуючи.

Поставити суміш на невеликий вогонь. Безперервно помішуючи, довести до кипіння та загущення. Відразу ж перелити крем в іншу ємність, дати охолонути.

Желатин замочити, розпустити, додати в теплу заварну основу і акуратно вимішати, щоб він повністю розчинився.

Вершки збити до пишноти. Ввести крем та желатин. Перемішати.

Розлити баваруа у форми. Прибрати у холодильник. За бажанням баваруа можна приготувати з шоколадом, або какао, або зробити двошаровим.

04.07.2024



Рівне-Ракурс №10 від 04.07.2024p. 
На головну сторінку