№1177 від 04.07.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
на 4 порції: 200 г молока; 200 г вершків 33 %; 60 г цукру; 2 жовтки; 5 г порошку желатину + 25 г води; насіння стручка ванілі або екстракт.
Поставити суміш на невеликий вогонь. Безперервно помішуючи, довести до кипіння та загущення. Відразу ж перелити крем в іншу ємність, дати охолонути.
Желатин замочити, розпустити, додати в теплу заварну основу і акуратно вимішати, щоб він повністю розчинився.
Вершки збити до пишноти. Ввести крем та желатин. Перемішати.
Розлити баваруа у форми. Прибрати у холодильник. За бажанням баваруа можна приготувати з шоколадом, або какао, або зробити двошаровим.
04.07.2024 |
Рівне-Ракурс №10 від 04.07.2024p. На головну сторінку |