№1178 від 12.07.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Тісто: борошно –200 г; айран - 150 г; яйце - 1 шт; сіль, цукор за смаком; сода на кінчику ножа; олія - 1ст.л.; Начинка: фарш готовий –170г; цибуля ріпчаста –1 шт; спеції за смаком; сіль за смаком; оливкова олія – 1ст.л.
вершки – 50мл;
яйце – 1 шт;
сир тертий – 50 г.
Замішуємо всі інгредієнти для тіста до однорідності, кладемо в пакет і в холодильник на 10-20 хвилин.
Як тільки тісто охололо, розкачуємо і в центр викладаємо фарш, защипуємо краї. Для соусу все змішати і вилити поверх фаршу, соусом змащуємо краї, їх, за бажанням, можна присипати кунжутом.
Випікаємо 20-25 хвилин при температурі 200°С. Смачно як в теплому, так і холодному вигляді.
12.07.2024 |
Рівне-Ракурс №10 від 12.07.2024p. На головну сторінку |