№1178 від 12.07.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Усі бачили в магазині продукт із назвою «рідкий дим». Є думка, що в цій пахучій рідині, яка надає продукту аромату копчення, міститься щось небезпечне для нашого організму. Але це не так.
У процесі виробництва продукт проходить кілька ступенів очищення і фільтрації, і на виході виходить прозорий розчин, позбавлений більшості шкідливих речовин. Під час очищення від смол втрачається і деяка кількість смакоароматичних речовин – зокрема, через це «рідкий дим» не люблять багато гурманів. Але це лише справа смаку.
12.07.2024 |
Рівне-Ракурс №10 від 12.07.2024p. На головну сторінку |