![]() |
№1179 від 19.07.2024p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Багато хто вважає, що в пакетованому чаї немає тих смаку і користі, які є в розсипному завареному. Але якщо правильно заварювати зелений чай у пакетику, то можна також отримати корисний напій.
Для заварювання пакетованого чаю краще використовувати фільтровану воду, а сам чай варто купувати відомих марок.
Що стосується посуду, то краще віддавати перевагу порцеляні або кераміці: вони відмінно тримають тепло, дозволяючи напою довше залишатися гарячим.
Зазначається, що для кожного виду чаю потрібна особлива температура води. Для чорного підійде 100 градусів, а ось для зеленого або трав’яного достатньо буде 70-80 градусів.
19.07.2024 |
Рівне-Ракурс №1179 від 19.07.2024p. На головну сторінку |