Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1180 від 26.07.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Ікра баклажанова по-одеськи

Ікра баклажанова по-одеськи

Баклажани великі – 2шт; болгарський перець – якщо великий – 1 шт, якщо дрібний – 2 шт; гострий перець – на кінчику ножа; цибуля – середня – 1шт; помідори великі – 2-3 шт; запашна олія – 3 ст.л.; сіль/перець; часник – 2-3 зуб.; зелень за смаком.

Баклажани і болгарський­ перець проколюємо шпажкою, щоб вони не тріснули в процесі приготування і запікаємо при температурі 220 °С 30-35 хв.

Цибулю подрібнюємо, солимо і поливаємо олією. Натираємо на дрібній терці помідори та часник, шкірку від помідорів викидаємо.

З баклажанів ложкою вий­маємо м’якоть, перець очищуємо від шкірки, дрібно рубаємо ножем і додаємо до цибулі. Приправляємо перцем на смак, додаємо зелень. Охолоджуємо і подаємо.

26.07.2024



Рівне-Ракурс №10 від 26.07.2024p. 
На головну сторінку