№1180 від 26.07.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Баклажани великі – 2шт; болгарський перець – якщо великий – 1 шт, якщо дрібний – 2 шт; гострий перець – на кінчику ножа; цибуля – середня – 1шт; помідори великі – 2-3 шт; запашна олія – 3 ст.л.; сіль/перець; часник – 2-3 зуб.; зелень за смаком.
Цибулю подрібнюємо, солимо і поливаємо олією. Натираємо на дрібній терці помідори та часник, шкірку від помідорів викидаємо.
З баклажанів ложкою виймаємо м’якоть, перець очищуємо від шкірки, дрібно рубаємо ножем і додаємо до цибулі. Приправляємо перцем на смак, додаємо зелень. Охолоджуємо і подаємо.
26.07.2024 |
Рівне-Ракурс №10 від 26.07.2024p. На головну сторінку |