№1181 від 01.08.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На форму 22 см: 4 великих яблука; 150 г борошна; 10 г розпушувача; 80 г цукру; дрібка солі; дрібка кориці; 2 яйця кімнатної температури; 60 мл олії; 100 мл молока кімнатної температури. Для помадки: 60 г розтопленого вершкового масла; 60 г цукру; 1 яйце; ваніль/цедра лімона для ароматизації за бажанням; 40г мигдальних пластівців.
Змішати вінчиком розтоплене вершкове масло з яйцем і цукром до однорідної маси.
Дістати пиріг з духовки, полити отриманим кремом і посипати мигдалем зверху. Поставити в розігріту духовку до 180 °С ще на 10 хвилин. Перевірити готовність шпажкою/зубочисткою.
01.08.2024 |
Рівне-Ракурс №10 від 01.08.2024p. На головну сторінку |