Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1184 від 22.08.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Рибні котлети

Рибні котлети

600 г фаршу з білої риби; 1 ч.л солі; 2 ст.л борошна; 1 морква; 1 картопля; 150 мл жирних вершків; 2 гілочки кропу; 2 яйця; білий перець; панірувальні сухарі.

Змішати фарш з яйцями, вершками та борошном. Моркву та картоплю натерти на дрібній тертці, віджати сік. Додати овочі до фаршу, посолити, поперчити. Додати подрібнений кріп, перемішати, прибрати у холодильник на 30 хвилин. Далі розробляємо порційно, паніруємо в сухарях і обсмажуємо, дуже смачно ці котлети смажити на суміші вершкового масла та олії.
22.08.2024



Рівне-Ракурс №10 від 22.08.2024p. 
На головну сторінку