№1185 від 29.08.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
4 жовтка великих яєць; 500 мл вершків 33%; 100 мл молока; 75 г цукрової пудри; 1/2 ч.л. ванільного цукру; 80 г гіркого шоколаду від 70%.
Шоколад розтопити (водяна ванна або імпульсами в мікрохвильовці), додати до яєчної маси, перемішати і пробити блендером. Вийде гладка маса. Охолодити, постійно помішуючи.
Збити холодні вершки. Додати до них шоколадну масу і перемішати дуже акуратно, щоб маса залишалася повітряною.
Перелити в контейнер, поставити в морозилку і через годину перемішати. За бажанням, можна присипати тертим шоколадом.
29.08.2024 |
Рівне-Ракурс №10 від 29.08.2024p. На головну сторінку |