№1186 від 05.09.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
1 кг болгарського перцю; 1 кг баклажанів; 1,5 кг помідорів; 300 г моркви; 7-8 зубчиків часнику; 3 ст.л. цукру; 2 ст.л. оцту 9% (для консервації); 1 ч.л. паприки; 0,5 ч.л. меленого чорного перцю; 50 мл олії + 3 ст.л. для смаження моркви; 1 ст.л. солі; пучок петрушки.
Моркву натираємо на тертці, смажимо на середньому вогні 10-15 хвилин. Помідори пропускаємо через м’ясорубку, потім ставимо на вогонь і варимо 20 хвилин на середньому вогні, до них додаємо моркву, запечені овочі, часник і ще томимо на середньому вогні 30 хвилин. Після цього додаємо спеції та приправи. Якщо будете закривати банки, то додаємо оцет і викладаємо в стерилізовані банки, якщо планується вживати відразу, то не потрібно додавати оцет, просто викладаємо у ємність і ставимо в холодильник.
05.09.2024 |
Рівне-Ракурс №10 від 05.09.2024p. На головну сторінку |