Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1190 від 04.10.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Крем-суп з гарбуза та груші

Крем-суп з гарбуза та груші

На 4 порції: гарбуз – 600 г; цибуля – 1 шт; часник – 2 зубчики; груша – 1 шт; вершкове масло – 40 г; вершки 20% – 150 мл; мускатний горіх – щіпка; сіль та перець за смаком; вершки та сир Дорблю для подачі.

Гарбуз нарізаємо однаковим кубиком і обсмажуємо на маслі з цибулею та часником до злегка рум’яного кольору, потім додаємо грушу і обсмажуємо протягом 3-х хвилин. Додаємо вершки, робимо мінімальний вогонь, накриваємо кришкою і томимо 15 хвилин. Поміщаємо все в блендер, додаємо до смаку мускатний горіх, сіль та перець, пробиваємо до шовковистої маси. Для подачі додаємо жирні вершки та сир Дорблю, трохи зелені за смаком.
04.10.2024



Рівне-Ракурс №10 від 04.10.2024p. 
На головну сторінку