Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1191 від 10.10.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Японський панкейк-суфле

Японський панкейк-суфле

На 1 порцію: яйця – 2 шт.; молоко – 30 мл; борошно – 40 г; мед – 1ст.л.; цукор ванільний – 10г; лимонний сік – 1ч.л.; сіль – 0,5ч.л.; вершкове масло – 10г.

Все, крім білків і цукру, змішати в мисці. Білки з цукром збити в стійку піну та вмішати в тісто. Форму маслом замазати і випікати хвилин 20, до проби на суху паличку. По середині, хвилин через 10 після початку випічки, треба зробити надрізи, щоб краще пропеклося.

Після закінчення випічки у розріз кладемо вершкове масло. Подаємо відразу з ягодами та медом, а можна просто присипати цукровою пудрою, оскільки сам панкейк помірно солодкий.

10.10.2024



Рівне-Ракурс №10 від 10.10.2024p. 
На головну сторінку