Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1193 від 24.10.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Салат «Смарагдовий»

Салат «Смарагдовий»

На 2 порції: салатний мікс – 200 г; огірки – 2 шт.; фета – 80 г; олія оливкова – 3 ст.л.; оцет винний – 1 ст.л.; мед – 1 ч.л.; куркума – 1/2 ч.л.; сіль, перець; суміш горіхів – 30 г; насіння (гарбузове, соняшникове, лляне) – 30 г.

Горіхи та насіння подрібнити в блендері в крихту. Для заправки змішати олію, оцет, мед, куркуму, сіль, перець.

Огірки нарізати, салатне листя нарвати руками. Скласти овочі в салатник, розкласти шматочки фети, посипати сумішшю насіння та горіхів, полити заправкою. За бажанням, для гостроти можна додати каперси, оливки.

24.10.2024



Рівне-Ракурс №10 від 24.10.2024p. 
На головну сторінку