Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №304 від 14.08.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Щорічні фестивалі

Це все заради галочки?

Біле озеро - одне з найпопулярніших місць відпочинку жителів усієї області. Та й державні високопосадовці часто-густо люблять зануритися у його прохолодну прозору і чистісіньку воду. Озеро - яскравий приклад справжньої поліської оази: гладеньке плато, оточене хащами соснового лісу. І, звичайно, приїжджі гості полюбляють відпочивати на озері саме під час якогось свята.

Але цього року довгоочікуваний Всеукраїнський мистецький соціально-екологічний фестиваль “Біле озеро” не виправдав сподівань. Таке враження склалося, що молодіжний фест на Білому озері, був проведений саме для якоїсь галочки у бюрократичному звіті, а не для відпочиваючих. Навіть із самої Рівненщини, крім кузнецовських колективів та вокалістів, виступали лише члени КВК-команди “Аварія”. Були, звісно, і з інших куточків України - Донецька, Львова, Сум, Вінниці, Києва, Харкова. Та особливих вражень більшість присутніх не отримала.

Один молодик розповів, що вже котрий рік, приїжджаючи саме на фестиваль, отримував незабутні емоції. На цей раз, як він висловився, міліціонерів було більше, ніж відпочиваючих... Мабуть організатори так захопилися заходами безпеки, що обминули увагою планування самого концерту.

Рівненські ж члени КВК-клубу влаштували собі своє свято. Вони розбили наметовий табір, де відпочивали п’ятнадцять представників чоловічої статі. Така собі “хлопчача вечірка”. Це були гумористи команд “Аварія”, “Старий друже” та учасники громадської організації “СМС”.

У п’ятницю вирішили підключити до своїх розваг і всіх відпочиваючих біля озерного плеса. Розповсюдили афіші, якими запрошували всіх бажаючих на святкування літнього Нового року та Різдва. Повірте, назбиралась неймовірна кількість гостей - шукачів пригод та веселощів. А наші артисти гумористичного жанру на всі сто виконали свою місію - веселити народ.

Трохи погода підвела. Та це не завадило КВК-командам розпалити вогонь у серцях білоозерців.

14.08.2007Юліана ТЕТ



Рівне-Ракурс №10 від 14.08.2007p. 
На головну сторінку