![]() |
№1225 від 26.06.2025p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#піч для хлібопекарного виробництва
Перед придбанням та доставкою хлібопекарної печі треба організувати ретельний огляд приміщення. Є кілька основних вимог, які мають бути виконані – наявність припливно-витяжної вентиляційної системи, приведення кімнати у відповідність до стандартів безпеки та санітарії, наявність міцної та рівної підлоги, достатній простір для відчинення дверцят та виконання ремонту за потреби.
Лише після того, як ці моменти будуть опрацьовані, можна здійснювати перевезення та розпочинати монтаж у наступній послідовності:
Окрім перелічених пунктів важливо також організувати навчання працівників підприємства та потурбуватися про підготовку документальної бази. Якщо персонал буде недостатньо обізнаний в плані користування хлібопекарною піччю, тоді є ризик виготовлення хліба низької якості, зменшення продуктивності та додаткових витрат через передчасне зношення деталей. У разі співпраці безпосередньо з представником фірми-виробника є можливість отримати професійну допомогу у вирішенні цього питання. Спеціалісти проведуть інструктаж та розкажуть про всі нюанси, які мають знати співробітники пекарні.
В плані документів у вас повинні бути підписані акти про здійснення монтажних та пусконалагоджувальних робіт, гарантія, інструкція з експлуатації, чеки або квитанції. Їх наявність в майбутньому значно спростить взаємодію із сервісним центром та демонтаж і повторне встановлення у разі зміни локації підприємства.
26.06.2025 |
Рівне-Ракурс №1225 від 26.06.2025p. На головну сторінку |