Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №307 від 30.08.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Екстремал

35-річний рівнянин Олег С., непрацюючий, раніше судимий, 20 серпня в обідню пору викрав автомобіль “ВАЗ-2108”, який знаходився в дворі одного з будинків на вулиці Льонокомбінатівській. Наїздившись по Рівному, чоловік кинув авто на вулиці Крейдяній, де його виявили правоохоронці.

Повісився семикласник

У селі Довгалівка Радивилівського району, покінчив життя самогубством через повішення 13-річний Василь, учень сьомого класу Довгалівської середньої школи. Що змусило дитину покинути цей світ - невідомо.

А 24 серпня пішов із життя житель обласного центру, який встромив ножа у черевну порожнину.

Сина вбив молотком

В одному з районів Рівненщини батько вбив молотком свого сина. Нещастя трапилося в ході сімейної сварки. Правоохоронці затримали вбивцю та вилучили в нього знаряддя злочину.

Пісок із сюрпризом

У Сарнах, в піску, який був завезений для будівництва приватного будинку, люди виявили міну часів Другої світової війни. Місце знахідки взято під охорону працівниками Сарненського райвідділу Рівненського УМВСУ. Подана заявка на знешкодження до піротехніків.

Притон прикрили

У квартирі одного з жителів Сарненського району правоохоронці затримали трьох чоловіків. Під час огляду приміщення працівники міліції виявили та вилучили 50 г речовини коричненвого кольору рослинного походження та медичний шприц, наповнений п’ятьма мілілітрами рідини із запахом розчинника.

Як штампували, так і штампують…

Банкноту вартістю 100 доларів США з ознаками підробки (виготовлена на копіювальній техніці) намагався збути в одному з барів Костополя 27-річний Руслан Г. Купюру передано на дослідження.

30.08.2007За повідомленнями ЦЗГ УМВСУ та ГУ МНСУ в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 30.08.2007p. 
На головну сторінку