Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №309 від 13.09.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#N-km

Обман, але цікавий

Днями мешканці будинків, що на вулиці Соломії Крушельницької, безмежно зраділи оголошенню про заміну старих вікон. Проте радість їх була передчасною: одна з фірм, яка встановлює металопластикові вікна, наклеїла оголошення у такому офіційно-чиновницькому стилі: “У вашому будинку з 1 вересня по 30 жовтня відбуватиметься заміна старих дерев’яних вікон на нові металопластикові”, виконувала цю роботу не на благодійних засадах, а за гроші.

Зарплати, як у депутатів

У колишньому колгоспі, а нині ПП ім. Воловикова Гощанського району на рахунку аж вісімнадцять навколишніх сіл із головною конторою у тому-таки Горбакові. Селяни вирощують і зернові, і городні культури, працюють на свинофермі. Звісно, є непогані бригади, а є й такі, як у селі Дорогобуж, де взимку без корму ледь коні вижили. Втім, погано не лише коням. Люди просять, щоб видали живі гроші на їхні майнові сертифікати, натомість керівництво ПП їм пропонує розбирати й продавати цеглу з колишніх колгоспних гуртожитків та якихось закинутих будівель. Мовляв, нема готівки для розрахунку. А селяни дорікають роботодавцям їхніми зарплатами.

Водогін, як валіза без ручки…

У віддаленому від обласного центру селищі міського типу Володимирець народ бідує від того, що водогін давно не дає ради дощовим та ґрунтовим водам, повеням, які підтоплюють хати, городи та сякі-такі дороги. Однак виявляється, що в Україні діє державна програма боротьби з підтопленнями. От селищна рада й ініціює через депутатів різних рівнів включення Володимирця до такої програми. Цікаво, чому лишень цього року?..

13.09.2007Ольга ЯРОШ



Рівне-Ракурс №10 від 13.09.2007p. 
На головну сторінку