Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №320 від 29.11.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Повертаючись до надрукованого

За ливарний завод бореться обласна рада

Працівники ЗАТ “Рівненський ливарний завод” вирішили не страйкувати. Цьому сприяли дві основні причини. По-перше, за словами директора заводу Валерія КАНСЬКОГО, йому вдалося виплатити аванс працівникам підприємства. Головною перепоною для виплати, на його думку, могли стати рішення третейського суду про накладання арешту на майно заводу та визнання Канського розкрадачем цього майна.

Варто зазначити, що директор вважає рішення цього суду не тільки неправомірним, а й просто абсурдним. Адже він заявляє, що його взагалі не повідомили про судовий процес, і що представники районної прокуратури, які нещодавно завітали до нього, були дуже здивовані, побачивши, що строк позивної давності даного рішення вже давно закінчився. На жаль, прокуратура поки відмовляється коментувати ситуацію, тому що не до кінця встигла вивчити усі деталі конфлікту навколо керівництва заводу.

По-друге, обласна держадміністрація ще на минулому тижні подала листи до голови Фонду держмайна України Валентини Семенюк, управлінь Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України. Як повідомила заступник начальника управління промисловості та інфраструктури облдержадміністрації Ольга МАЙСТРЕНКО, у листах є прохання до цих органів вжити заходів по виправленню ситуації на підприємстві.

29.11.2007Юліана ТЕТ



Рівне-Ракурс №10 від 29.11.2007p. 
На головну сторінку