Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №325 від 03.01.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Правда

За що палять авто посадовців і бізнесменів?

Прокурор Рівненської області Олексій Баганець вніс подання начальнику УМВС України в Рівненській області про усунення причин та умов, які сприяють порушенню вимог законодавства, спрямованого на розкриття злочинів, пов’язаних з умисним знищенням та пошкодженням автомобілів громадян у Костопільскому районі. Про це повідомила прес-секретар прокурора області Людмила Суржук.

Упродовж трьох місяців у Костополі, що на півночі Рівненської області, було зафіксовано дев’ять випадків підпалів автомобілів, власники яких - відомі у районі люди. Серед них, зокрема, колишній голова Костопільської райдержадміністрації, депутат райради Ярослав Білик, дружина голови ТОВ “Українська деревообробна компанія” і депутата райради Олексія Кособуцького Оксана, Володимир Кашицький, який має відношення до місцевого ринку “Квадрат”.

У документі прокурорського реагування зазначено, що стан досудового слідства по названих кримінальних справах - незадовільний. Олексій Баганець занепокоєний тим, що на даний час дізнання та досудове слідство у кримінальних справах проводиться без дослідження всіх обставин, не виявляються причини і умови, які сприяли вчиненню цих злочинів. Крім того, оперативно-розшукові заходи та заходи оперативно-профілактичного характеру підрозділів УМВСУ в області є малоефективними (про що свідчить скоєння невстановленими особами нових злочинів, а саме - останнім часом підпалили ще кілька автомобілів громадян).

У зв’язку з цим прокурор області вимагає зробити усе можливе, аби усунути порушення закону, а також за неналежне виконання своїх службових обов’язків вирішити питання про притягнення до дисциплінарної відповідальності начальника Костопільського РВ УМВСУ в Рівненській області.

03.01.2008Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 03.01.2008p. 
На головну сторінку