Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №352 від 10.07.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Святкуємо

Поїли, попили - побили, обікрали

Державні свята кожен звик відзначати по-своєму. Троє рівнян, наприклад, День Конституції вирішили зустріти у суто чоловічому колі. Застілля влаштували у помешканні 46-річного одинака Миколи. Доки склянки наповнювалися по вінця, здавалося, й розмова в’язалася, і жарти сипалися, немов дрібний дощ навесні. А коли на дні чергової пляшки залишилися останні краплини, гості, 19-річний Руслан та 30-річний Олексій, засумували. Душа прагнула продовження банкету, а спорожнілі кишені красномовніше за будь-які слова свідчили: “кіна не буде”. Однак чоловіки не розгубилися. Озирнулися довкола і майже водночас зметикували, що робити.

Господарю цей день справді запам’ятається надовго. Друзі, які лише кілька хвилин тому піднімали келихи за його здоров’я, ні з того, ні з сього, побили й обікрали чоловіка. Із оселі винесли електропраску, пилосмок та велосипед.

- Сталася ця подія близько 23 години 28 червня, а вранці, 29-го, Микола звернувся із заявою в чергову частину Рівненського МВ, - повідомив заступник начальника слідчого відділу міськвідділу міліції Віктор СИДОРЧУК. - Коли правоохоронці затримали підозрюваних, деякі з викрадених речей вони вже встигли продати. Між іншим, обидва крадії - раніше судимі. Олексій тричі відбував покарання за крадіжки та зберігання наркотиків. Руслан свого часу також поставав перед судом за крадіжку. Як пояснили затримані, між ними та Михайлом виникла словесна суперечка, після чого вони нанесли господареві тілесні ушкодження та забрали деякі речі з його оселі. Крадене відразу ж “віддали у хороші руки”, звісно, за винагороду, після чого купили у магазині пляшку горілки, розпили її та розійшлися по домівках.

Нині ж підозрювані перебувають у ізоляторі тимчасового утримання.

10.07.2008Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 10.07.2008p. 
На головну сторінку