Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №356 від 07.08.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вбивство

Ударив сапкою по голові,

Ударив сапкою по голові,

а потім добив ногами

Того дня Ганна сперечалася з онукою. Микола, який останнім часом проживав із дівчиною, вирішив втрутитися у сварку. І вже за мить словесна перепалка переросла у справжню бійку. У хід пішла сапка…

Бездиханне тіло Ганни знайшов її співмешканець Володимир. Він і викликав “швидку” та працівників Рівненського райвідділу міліції.

– З числа досвідчених співробітників міліції була створена слідчо-оперативна група, до складу якої увійшли й співробітники управління карного розшуку, – розповідає начальник Рівненського РВ УМВС України в Рівненській області Петро ЄЗГОР. – За фактом вбивства була порушена кримінальна справа за ст.115 Кримінального кодексу України.

Співмешканця Ганни Володимира, з яким вони прожили під одним дахом близько двадцяти років, на момент конфлікту вдома не було. Чоловік відлучився у справах. На запитання, чи пила Ганна, односельці не можуть дати однозначної відповіді, адже жінка рідко з’являлася на людях. Про те, чи часто бабця сварилася з онукою (донькою покійного сина) та які стосунки у неї були з її 21-річним обранцем, місцеві мешканці також не знають. Не зміг розповісти про це й племінник Ганни Ігор, який, хоч і живе за кілька сотень метрів на хуторі, але із тіткою та її співмешканцем не хоче бачитися. У день загибелі Ганни він вперше за півроку поговорив із Володимиром. Той і повідомив йому неприємну звістку.

Протягом трьох діб відпрацьовувалися різні версії. Аж раптом у поле зору потрапив раніше судимий місцевий житель. Зараз він утримується в слідчому ізоляторі та дає свідчення. Подальшу долю цього громадянина вирішить суд.

Причину, з якої Микола так безжально позбавив бабцю життя, правоохоронці зможуть розповісти лише по закінченні слідчих дій.

07.08.2008Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 07.08.2008p. 
На головну сторінку