Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №382 від 05.02.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Пожирач нечистот

Операція “Септик”

Операція “Септик”

В процесі життя людина продукує велику кількість речовин, які складають небезпеку в разі їх накопичення. У цьому середовищі є велика кількість патогенних мікроорганізмів, тож існує необхідність їх утилізації. Вирішувати проблему можна з допомогою централізованого каналізування. Але не завжди доцільно створювати такі системи. Одним зі шляхів вирішення даної проблеми є застосування сучасних біотехнологій у даній сфері. З допомогою біотехнології виведено мікроорганізми, які в свою чергу виділяють ферменти для розкладання нечистот органічного походження.

У розвинених країнах існують жорсткі норми щодо забруднення навколишнього середовища. Особливо це стосується продуктів життєдіяльності людини, тому що це один із забруднювачів природи. Сучасний ринок пропонує препарати останнього покоління, які відповідають усім нормам очистки нечистот, прийнятих на Заході. Ці препарати не тільки утилізують нечистоти, а й вбивають патогенні мікроби. Вони є безпечними для людей, тому що є похідними природних бактерій.

Саме ці властивості має препарат Біо Р-І. Адже рано чи пізно перед власниками заміських будинків постає проблема утилізації продуктів життєдіяльності. З року в рік вони вимушені будь-якими способами ліквідовувати специфічні неприємні запахи і вичищати вигрібні ями, де скупчені харчові та господарські відходи. А препарат складається з природних бактерій і ензимів, призначенням яких є розкладання та ліквідація фекалій, залишків після тварин та інших відходів біологічного походження в септиках, помийних ямах, сухих туалетах. Після вживання препарату значно зменшується виділення неприємного запаху в септиках, туалетах і помийних ямах. Препарат має властивість знищення патогенних бактерій, що зменшує ризик виникнення різних захворювань, пов’язаних з цими бактеріями.

При застосуванні препарату проходить розклад нечистот на воду і невелику кількість осаду без неприємного запаху. Надлишкова вода за якісними показниками є придатна для подальшого використання, наприклад, підливу рослин на присадибній ділянці. Крім того, завдяки дії препарату значно збільшується інтервал вивозу септику, що забезпечує заощадження коштів і часу. При регулярному вживанні препарату зникає необхідність вивозу нечистот з септику.

Саме на базі ензимів розроблено препарат Біо Р-2. Він призначений для ліквідації жирів на кухонних мийках та в трубах з великою концентрацією жирів. Препарат містить суміш природних бактерій ензимів та ліпазу - речовину, яка розкладає жир на воду та органічні речовини.

А біологічний препарат Біо Р-3 призначений для прочищення каналізаційних труб, сифонів умивальників, ванн та туалетів, оскільки його розроблено саме для прочищення труб каналізації від осаду біологічного походження. Препарат можна застосовувати як в побуті, так і закладах громадського харчування.

А препарат Біо Р-4 допоможе їм вирішити усі проблеми із підживленням грунту, оскільки призначений для прискореного дозрівання компостів, переробки органічного сміття, наприклад, листя дерев, залишків трави тощо.

І, що важливо, ці препарати є незамінними для закладів громадського харчування і підприємств м’ясо-переробної промисловості.

Всі продукти компанії сертифіковані Міністерством екології і схвалені санітарно-епідеміологічною службою.

м.Рівне, вул.Кавказька, 7, офіс 311, тел 80671926675, тел 8 0362 437330

05.02.2009



Рівне-Ракурс №10 від 05.02.2009p. 
На головну сторінку