Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №385 від 26.02.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Кривава драма

І чоловіка не врятувала, й правду не приховала…

І чоловіка не врятувала, й правду не приховала…

Здавалося, нарешті прийшов час, коли варто зупинитися й переосмислити своє життя… За плечима “зона”, попереду - шестирічний син та 27-річна цивільна дружина Олена. Та банальна сімейна сварка, яка сталася між захмелілими від оковитої співмешканцями, поставила хрест на їх спільному житті. У минулому номері “РР” ми вже розповідали про вбивство жителя Луцька, зараз спробуємо зупинитися та детальних обставинах тих подій.

- 16 лютого до чергової частини Млинівського РВ УМВС зателефонував міжрайонний судмедексперт, який розповів, що результати судово-медичної експертизи трупа показали, що чоловік помер від колото-різаного проникаючого поранення живота, - розповідає заступник начальника Млинівського РВ УМВС Микола ШЕВЧУК.

На місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що 13 лютого Олена та Руслан випивали. Після того, як співмешканці посварилися, жінка, взявши зі столу кухонний ніж, поранила чоловіка. З діркою у череві чоловік прожив три дні.

За даним фактом працівники слідчого відділення Млинівського райвідділу міліції порушили кримінальну справу за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України.

Але найжахливіше в цій історії те, що 39-річного чоловіка могли врятувати, та з якихось причин ані Олена, ані інші рідні робити цього не стали.

- 14 лютого о п’ятій годині ранку Олена попросила мене прийти до неї, бо її чоловік випадково порізався, - розповідає фельдшер Алла ФЕСЮК (на фото справа), яка мешкає неподалік. - Взяла сумку й пішла. Руслан лежав на правому боці, а з лівого було поранення розміром 2-3 сантиметри. Обробила рану йодом та перекисом водню, наклала стерильну пов’язку, дала знеболююче та кровозупинне. Поміряла тиск - 100х65, кажу: “Довго не тягніть! Розвидниться - шукайте машину та везіть його в Луцьк!” Понадіялася на їхню свідомість, тим паче, Олена казала мені, що вона медсестра і знає, що робити.

Фельдшер, про яку в Малині можна почути лише хороше, картає себе, що повірила рідним Руслана і сама не викликала “швидку”, що довірила справу його “порятунку” тим, кому, ймовірно, важливіше було від усіх приховати правду.

26.02.2009Марина НОНКА, Михайло МЕЛЬНИК Сторінку підготувала Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 26.02.2009p. 
На головну сторінку