Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №393 від 23.04.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Отакої!

П’яний водій замкнувся в кабіні вантажівки

Близько першої години ночі інспектори ДАІ м.Рівне звернули увагу на вантажний автомобіль ТАТА, який рухався вулицею Грушевського. Побачивши у дзеркало заднього огляду патрульний автомобіль, водій вантажівки різко скерував своє авто на вулицю Орлова. Правоохоронці, намагаючись зупинити для перевірки вантажівку, ввімкнули сигнальні маячки.

Врешті машина зупинилася, проте її водій та пасажири не поспішали спілкуватися з інспекторами. Навпаки, вони зачинилися в кабіні авта і вдавали, що сплять. Коли ж інспектори попросили надати для перевірки документи, замкнена в автомобілі трійка чоловіків навідріз відмовилася від спілкування. Протягом двох годин чоловіки намагалися довести, що вони просто вирішили втрьох відпочити в кабіні.

Врешті-решт вони таки вийшли, а медичний тест на стан сп’яніння водія вантажівки розставив усі крапки над “і”. З’ясувалося, що 20-річний водій вантажівки рівнянин Ігор, керуючи автом у стані алкогольного сп’яніння, щоб уникнути покарання, вирішив зі своїми друзями ошукати інспекторів. Мовляв, ми не їхали, а розпивали спиртне в кабіні. Однак у наркологічному диспансері Ігор зізнався, що все ж таки він їхав вже напідпитку. Тож на порушника було складено адміністративний протокол за статтею 130 КУаП. Чи буде Ігор в найближчі два роки керувати автомобілем – вирішуватиме суд.

Лише впродовж одного тижня працівники ДАІ скерували до судових органів 91 протокол на водіїв, що керували транспортними засобами в стані сп’яніння, 49 порушників оштрафували, 43 позбавили прав керування транспортними засобами на різні терміни, 40-а присудили громадські роботи.

23.04.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 23.04.2009p. 
На головну сторінку