Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №393 від 23.04.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Хто згорів у авто?

17 квітня до Дубенського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що поблизу села Кам’яниця 31-річний житель села Клюки побачив згорілий автомобіль “Ауді А-6”. Також у салоні транспортного засобу виявлено обгорілі рештки скелета людини. Проводяться оперативні заходи щодо встановлення обставин події та особи загиблого.

Брат зарізав брата

Увечері 19 квітня поблизу одного з будинків села Малатин Гощанського району з ножовим пораненням грудної клітини знайшли труп 19-річного рівнянина Віталія. За гарячими слідами правоохоронці Гощанщини встановили, що юнак гостював у рідних. Між ним та його 25-річним братом Андрієм виникла сварка, яка згодом переросла у бійку. Під час останньої Андрій і наніс Віталію тілесні ушкодження, несумісні з життям. Підозрюваного доправили у райвідділ міліції.

Дитина постраждала від домкрата

У важкому стані з діагнозом - важка закрита мозкова травма, забій головного мозку, перелом потиличної кістки, в хірургічне відділення Володимирецької ЦРЛ госпіталізували дворічного Захара. Малолітній житель села Кідри отримав травми через падіння легкового автомобіля “ВАЗ” з домкрата.

Сіно підпалило будівлю?

Пожежа сталася в селі Степанівка Здолбунівського району в господарстві громадянина Євгенія. Вогонь знищив 16 квадратних метрів покриття господарчої будівлі. Орієнтовна причина пожежі - самозаймання сіна.

Підприємець заробляв на державі

Займаючись роздрібною торгівлею автозапчастинами, меблями, будівельними та іншими товарами, “кмітливий” підприємець зумів за період з 1.04.2006 року по 31.12.2008 року заробити 629 тисяч гривень готівкою. Та податки він сплатити забув.

Як наслідок, до бюджету не надійшло 97,6 тисячі гривень податку з доходів фізичних осіб, 152 тисячі гривень податку на додану вартість. Тому разом із фінансовими санкціями підприємець буде змушений сплатити більше трьох мільйонів гривень.

Парашутна вежа впала на автокран

Парашутна вежа, яка знаходилася неподалік гуртожитку РДГУ, впала разом із автомобільним краном, який приїхав її демонтувати. Автокран просто не витримав металевої конструкції. На щастя, водій транспортного засобу залишився живим.

Спалила себе замість сміття

До реанімаційного відділення Демидівської ЦРЛ госпіталізували 68-річну Галину. Жінка отримала термічні опіки (І-ІІІ ступенів) обличчя, спини, плеча, обох передпліч та кистей, опіковий шок 2-го ступеню.

Опіки були отримані на власній присадибній ділянці під час спалювання сміття за допомогою легкозаймистої рідини.

23.04.2009За матеріалами ВЗГ УМВСУ в Рівненській області, центру пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області, Острозького відділення Здолбунівської ОДПІ



Рівне-Ракурс №10 від 23.04.2009p. 
На головну сторінку