Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №394 від 30.04.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Політактив

Арсеній ЯЦЕНЮК: “До політичної партії дійдуть тільки найкращі”

Арсеній ЯЦЕНЮК: “До політичної партії дійдуть тільки найкращі”

У Рівному відкрили осередок “Фронту змін”

Віктор Ющенко, Віктор Янукович, Юлія Тимошенко - основні конкуренти Арсенія Яценюка на майбутніх президентських виборах. Про це він повідомив 23 квітня, презентуючи в Рівному обласну організацію Ініціативи Арсенія Яценюка “Фронт змін”. Її координатором у нашій області став рівненський бізнесмен Юрій Каленський.

На презентації нової політичної сили Арсеній Яценюк наголосив, що “Фронт змін” створено не для однієї людини, а для кожного українця, який хоче змін у країні на краще. Яскравий представник вітчизняного політикуму переконаний, що нова партія діятиме роками. “Я ще доволі молодий, і ви молоді, але ця політична сила створюється не за віком, а за покликанням. Вона об’єднуватиме людей за цінностями і за здатністю реалізувати задекларовані цінності та ті обіцянки, які будуть дані”, - сказав Арсеній Яценюк.

Лідер “Фронту змін” зазначив, що політика відповідальності - це те, що має бути на прапорі “Фронту змін”, а тому до партії дійдуть не всі, а тільки ті, хто вміє не тільки говорити, але й діяти. Сама ж партія, за словами Яценюка, буде фінансуватися, насамперед, її членами та бізнесом, який підтримує ідейні засади партії.

“Життя не закінчується виборами, і коли настає перемога, наступного дня треба прокинутися і знати, що робити у кожному окремому місті, області, регіоні”, - наголосив Арсеній Яценюк. А тому однією з програмних засад “Фронту змін” є реформа державного управління: “Протягом п’яти років необхідно ліквідувати місцеві державні адміністрації і сформувати реальне місцеве самоврядування, яке би, з одного боку, через зміни до бюджетного кодексу мало відповідний фінансовий ресурс, а з іншого боку, через формування обласних виконавчих комітетів - відповідало перед громадою”, - вважає політик.

Призначені з Києва префектури, на думку Яценюка, повинні відповідати виключно за додержання вимог законодавства України щодо охорони прав та свобод громадян. Лідер “Фронту змін” висловив упевненість у тому, що в далекій перспективі Україна стане парламентською республікою.

30.04.2009Олесь ДУБОВИК



Рівне-Ракурс №10 від 30.04.2009p. 
На головну сторінку