Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №395 від 07.05.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Версії

Секретаріат Ющенка та ПР готуються розіграти карту Яценюка

Лідера “Фронту змін” використають як технічного кандидата на президентських виборах

Арсеній Яценюк - президент, лідер Партії регіонів Віктор Янукович - прем’єр-міністр. Як з’ясувало Інтернет-видання “Обозреватель”, такий варіант є найкращим для Партії регіонів та Секретаріату Президента. За словами оглядачів сайту, в Партії регіонів та канцелярії Президента Віктора Ющенка планують зробити ставку на Яценюка під час президентських виборів для боротьби з Прем’єр-міністром Юлією Тимошенко.

Завдання, яке вони ставлять перед собою, полягає в тому, щоб Яценюк потрапив до другого туру президентських виборів разом із Януковичем. Водночас вони прагнутимуть будь-яким чином не допустити виходу в другий тур виборів Юлії Тимошенко.

Як відзначає “Обозреватель”, “регіонали” не приховують того, що співпраця з Яценюком, в тому числі на рівні виборчих комісій і спостерігачів, вигідна їм уже в першому турі виборів, аби забезпечити потрібний результат.

Без сумніву, в такому варіанті поділу країни на двох будуть зацікавлені й українські олігархи, які все більше є схильними до цього. За даними часопису “Український тиждень”, вони давно зробили ставку на Яценюка, як на майбутнього гаранта своїх капіталів. Адже про нелюбов доморощених мільярдерів до Тимошенко відомо давно, оскільки вона повернула в державну власність чимало “прихватизованих” ними підприємств.

07.05.2009Семен УЛЬЯНЧЕНКО (інтернет-огляд)



Рівне-Ракурс №10 від 07.05.2009p. 
На головну сторінку