Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №396 від 14.05.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

На Меморіалі навели марафет

7 травня комунальні служби Рівного зробили неможливе - змінили обличчя Меморіалу Слави, що на Київській. Траву між сходинками та плитами пропололи, стіну пофарбували, надписи витерли, військову техніку помили і пофарбували, сміття прибрали. Монумент більше не схожий на занедбане, нікому не потрібне місце слави. От тільки, зважаючи на “високий” культурний рівень наших людей, чи надовго вистачить цього косметичного ремонту?

У місті знову горіли баки

Ще три сміттєвих контейнери горіли у Рівному. Це сталося на вулиці Соборній, 229-a та 207. Вогонь знищив один сміттєвий бак та пошкодив ще два. Поки причина та збитки встановлюються, керівництво “Санком-Рівне” було вимушене знову замінити контейнери, вартістю 350 євро кожний. Боротьбу за територію, як причину займань, комунальники відхиляють.

Нові умови продажу

Для того, щоб мешканці будинку в разі аварії не залишилися без світла чи води, депутати Рівнеради прийняли рішення, відповідно до якого змінюються умови договору продажу комунальних приміщень. Відтепер там з’явиться графа “про доступ до інженерних мереж будинків”.

Справа проти “Комуненергії”

Рівненське обласне відділення Антимонопольного комітету України порушило справу проти “Комуненергії”, яка стосується зловживання монопольним становищем.

Як з’ясувалося, підприємство нараховувало мешканцям будинку на вул.С.Крушельницької,44 плату за надання послуг теплопостачання відповідно до показників побудинкового лічильника, який був змонтований з порушенням вимог Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж. Відповідно, проводити розрахунки за спожиту теплоенергію за показами вузла обліку не можна було.

Гаряча вода поки що буде

Графік подачі гарячої води в місті розглядатиме спеціальна комісія фахівців з міськвиконкому. А поки вона подаватиметься в оселі рівнян за звичним графіком, який затвердив міський голова Рівного Володимир Хомко: з 6.00 до 9.00 та з 17.00 до 23.00.

У Рівному перебували мощі Св.Спиридона

10-11 травня усі православні віряни могли вклонитися мощам одного з найбільш шанованих святих православного світу - Святителя і Чудотворця Спиридона Триміфунтського.

“Шашні старого цапа”

У комедії під такою назвою зірки російської естради: Тетяна Арнтгольц, Олексій Панін иа Аристарх Ліванов з’являться на рівненській сцені облмуздрамтеатру. Вистава, яку мешканці міста зможуть побачити вже 25 травня, поставлена за мотивами п’єси “Квартет на двох”, українського драматурга Анатолія Крима.

“Високовольтники” здали кров

На підприємствах концерну “Високовольтний союз” - “РЗВА-Електрик” і “Високовольтний союз-Україна” пройшла благодійна акція “Здай кров - врятуй життя дитини”.

У результаті більше п’яти літрів донорської крові працівників підприємств передали обласним клінічним установам для лікування маленьких пацієнтів.

14.05.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 14.05.2009p. 
На головну сторінку