Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №398 від 29.05.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Сумна правда

Напилися - посварилися – побилися

Нещодавно до чергової частини Рівненського МВ УМВС надійшла інформація про непритомну жінку на одній із вулиць Рівного. Після висновків лікарів стало зрозуміло, що потерпілу жорстоко побили, бо про це свідчили численні переломи та синці на її тілі.

- Правоохоронці відразу розпочали відпрацьовувати навколишню територію та опитувати мешканців, - розповідає заступник начальника Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області Віктор СИДОРЧУК. - Це дало позитивні результати. Вже за декілька днів нам вдалося знайти чоловіка, який і скоїв цей злочин. Ним виявився 29-річний рівнянин, який був раніше умовно засуджений за пограбування.

- Можна було б припустити, що молодик узявся за старе “ремесло”, але у цій історії все досить безглуздо, - розповідає помічник начальника Рівненського МВ УМВС по взаємодії з громадськістю та ЗМІ Тетяна ГОРДІЙЧУК. - Того дня постраждала разом із друзями, серед яких і затриманий, відпочивали. Без алкоголю, звісно, не обійшлося. Під вечір чоловік із жінкою (потерпіла і затриманий) пішли до магазину за новою порцією оковитої. На вулиці вони почали сваритися та ображати одне одного і, як видно, лише словами не обмежилися. Тепер жінка перебуває в лікарні у тяжкому стані.

Сумна статистика свідчить, що в поточному році за розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і появу “на людях” у п’яному вигляді до адмінвідповідальності було притягнуто 1660 громадян, у тому числі 42 неповнолітніх. Дехто з них після надмірного вживання алкоголю потрапив до лікарні з тяжким отруєнням.

- Як показує міліцейська практика, - зазначає Тетяна Гордійчук, - нетверезі громадяни скоюють крадіжки, грабежі, угони автотранспорту, але найчастіше “зелений змій” штовхає їх на сварки з рідними, друзями та знайомими, після чого місце сутички перетворюється на “поле бою”…

29.05.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 29.05.2009p. 
На головну сторінку