Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №222 від 12.01.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Казкове шоу

Фото Миколи Демченка

«Новорічний зорепад» від «Ладоньок»

Найбільше зимових свят чекають малюки, бо саме вони ще не перестали вірити в казку та новорічні чудеса.

Тож саме для них працівники Рівненського Міського палацу культури «Текстильник» презентували неперевершене дійство, де не обійшлося без веселощів та чародійства.

Сотні діток, які завітали на святкове дійство не лише з Рівного, а й із сусідніх міст, змогли переглянути чудову виставу, створену маленькими акторами - їхніми однолітками. Від отриманих подарунків та вражень емоції дітлахів вирували, як зимова хурделиця. А дехто з малюків потягнув батьків за куліси, аби ближче познайомитися з тими, хто створив для них незвичайну казку «Новорічний зорепад». У ній дітлахів чекали і пригоди, і неймовірні зустрічі з давно знаними та улюбленими героями: козачками, україночками, іграшками, Ведмедицею та Ведмежатами, Тролем, Нічкою із Зірочками та прекрасною Снігуронькою.

Сміливі козачки, аби повернути викрадені іграшки, вирушили у небезпечну подорож до далекої країни Лапландії, але по дорозі потрапили до країни іграшок, де царювала головна Господиня-лялька (Лідія Салтикова) з іграшками (танцювальний ансамбль «Кралечка»). Після цього вони зустрілися із Царицею моря та її донечкою Перлинкою (Людмила та Дарина Трофімчук). На шляху відважних хлопчиків чимало перешкод створювали жителі країни Троля та Кікімори, але у всьому їм сприяла темна Нічка (Ірина Василенко), яка й допомогла козачатам дістатися до засніженої Лапландії. Саме там вони зустріли чарівну Снігуроньку та Діда Мороза, які й привезли дітками подарунки та новорічні сувеніри.

Батьки та всі глядачі свята щиро дякують директору МПК «Текстильник» Миколі Панащуку, режисеру чудового дійства і керівнику студії «Ладоньки» Людмилі Панащук та усій творчій групі: Вікторії Кондратюк (композитору пісень), Ірині Василенко та Лідії Салтиковій (хореографи), Сергію Чернюку (звукорежисеру), всім учасникам незабутнього шоу під назвою «Новорічний зорепад».

12.01.2006Наталія МОРОЗЮК



Рівне-Ракурс №10 від 12.01.2006p. 
На головну сторінку