Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №411 від 26.08.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

“Нічийний” синдром

“Нічийний” синдром

Оригінальні результати приніс шанувальникам футболу Рівненщини тринадцятий тур у першій лізі обласного чемпіонату.

Чи то день був несприятливим, чи, може, число “тринадцять” (номер туру у календарі) так вплинув на команди - але усі чотири поєдинки ігрового дня завершилися “унічию”. До того ж, порадувати уболівальників забитими голами зуміли лише “ОДЕК” та “Хімік”.

Саме гра у Оржеві і могла стати центральним поєдинком туру. Хоча обидві команди і перебувають наразі лише у середині турнір-ної таблиці, проте амбіцій в обох колективів вистачає.

Тим не менше, переможця так і не було визначено: “ОДЕК” - “Хімік” - 1:1.

Про результати інших поєдинків можна сміливо розповісти одним лише рядком: “Сокіл” - “Ізотоп-РАЕС” - 0:0, “Волинь-Цемент” - “Случ” - 0:0, “Гоща-АМАКО” - “Славія” - 0:0.

Лідером чемпіонату залишається березнівський “Случ” (двадцять вісім очок), друга позиція за “Славією” (двадцять два очки), третій - “Ізотоп” (двадцять пунктів).

Набагато насиченішим на події був ігровий день у другій лізі чемпіонату області.

В Омеляні зійшлися два претенденти на підвищення у класі за підсумками сезону: місцева “Фортуна” та “РОКО” (Городок). Господарі поля, футболісти “Фортуни”, дуже швидко відкрили рахунок, проте поступово знітилися і дозволили супернику вирвати вольову перемогу - 1:2.

У північному дербі володимирецька “Енергія” у Дубровиці розгромила “Горинь” - 6:0, зміцнивши свої лідерські позиції у турнірній таблиці.

Продовжив власне вільне падіння “Сатурн”, який цього разу програв “Фіалці” - 0:3.

Поєдинок “МлинКов” - ФК “Смига” завершився із рахунком - 3:2 - на користь господарів.

26.08.2009Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 26.08.2009p. 
На головну сторінку