Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №413 від 09.09.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Нагальне

У місті реформують ЖКГ?

Для того щоб вивчити досвід із реформування теплозабезпечення шляхом залучення інвестицій приватних підприємств, делегація депутатів Рівнеради нещодавно відвідала Чернігів.

Оскільки опалювальний сезон не за горами, питання теплопостачання Рівного, а також погашення заборгованості місцевих комунальних підприємств за газ стоїть досить гостро. Міська влада Рівного планує передати теплозабезпечення третини міста приватним підприємствам.

Бажання зайнятися цим вже висловила одна з чернігівських фірм, яка ось уже шість років успішно обігріває Чернігівську область. Є надія, що, як і чернігівці, рівняни матимуть вчасно не лише тепло в оселях, а й увесь рік цілодобово гарячу воду.

- Мова йде про те, щоб частину котелень передати в оренду приватній структурі, яка має позитивний досвід господарювання у Чернігові, - пояснює голова бюджетної комісії Рівнеради Сергій ПАЛАДІЙЧУК. - Робоча поїздка дала зрозуміти, що такий спосіб господарювання характеризується високою якістю та ефективністю роботи, у результаті чого місто не має проблем з теплом. Таким чином, ініціатива міського голови Рівного Володимира Хомка щодо залучення інвестицій приватних підприємств у галузь теплопостачання є доцільною і може бути підтриманою міськими депутатами. Зустріч із керівництвом акціонерного товариства та представника місцевої влади переконала в перспективі передачі частини котелень Рівного в оренду.

09.09.2009



Рівне-Ракурс №10 від 09.09.2009p. 
На головну сторінку