Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №414 від 17.09.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Боржник побив працівника “Рівнеоблводоканалу”

14 вересня житель Рівного напав на працівників “Рівнеоблводоканалу”, які відключали боржників від системи водопостачання на вул.Виговського. В результаті інциденту працівнику підприємства нанесли тілесні ушкодження. На даний час компетентні органи проводить розслідування.

Смерть під час гри

11 вересня під час ігор в кар’єрі біля села Травневе Дубенського району загинула 5-річна Дарія. На дівчинку обвалився пісок.

Попеклася кавою

У травматологічне відділення Березнівської центральної районної лікарні з діагнозом термічні опіки правого плеча, шиї та грудної клітки госпіталізували однорічну Юлію. Дівчинка перекинула на себе чашку з гарячою кавою.

Час збирати зброю

Під час проведення операції “Зброя та вибухівка” дільничний інспектор Рівненського райвідділу міліції затримав 24-річного жителя Квасилова Олександра. У молодика вилучили штик-ніж, що за висновком спеціаліста є холодною зброєю колото-ріжучої дії.

А під час обшуку помешкання 25-річного жителя села Біловіж Рокитнівського району Сергія працівники сектора карного розшуку вилучили саморобний пристрій для стрільби шротом.

Не пропустив і загинув

Виїжджаючи з другорядної дороги на головну у селі Зоря, водій “ЗАЗа” не пропустив автомобіль “Сітроен-Джапер”, і, як наслідок, спричинив ДТП.

На жаль, життя винуватця автопригоди Юрія, водія “ЗАЗа”, врятувати не вдалося. А троє пасажирів, які знаходилися у цій машині, перебувають на лікарняних ліжках реанімаційного, хірургічного та травматологічного відділень Клеванської ЦРЛ.

17.09.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 17.09.2009p. 
На головну сторінку