Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №417 від 08.10.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

У Рівному задушили дитину

Бездиханне тіло 10-річної дівчинки знайшли під завалами будівельного сміття у підвалі однієї з новобудов Рівного. Навіть сильні й витривалі оперативники не могли стримати сліз від того жаху, який відкрився їхнім очам. Вона лежала так, наче втомилася захищатися від страшного звіра. Замордоване янголятко, яке лише розпочинало свій життєвий шлях…

- Коли маленька Катерина ввечері не прийшла додому, батьки розпочали її пошук, - розповідає начальник ВЗГ УМВС Тамара ЛИСЕНКО. - Вони телефонували рідним і знайомим, ходили вулицями та кликали по імені. Однак навіть ніхто із однокласників не знав, де поділася дівчинка. Усі заходи виявилися марними. Саме тоді батьки й звернулися за допомогою до міліції.

- Повідомлення до чергової частини про зникнення неповнолітньої рівнянки надійшло о 2.40, - розповідає заступник начальника слідчого управління Олександр НЕГРЕЙ. - Керівництво УМВС відразу взяло цей резонансний злочин на особистий контроль. Підняли по тривозі увесь особовий склад і розпочали ретельний огляд прилеглої до будинку території. Об 11-й годині працівники міліції знайшли труп дівчинки. Під час поверхневого огляду стало зрозуміло, що дитині “допомогли” померти.

Менш, ніж за добу оперативники зробили колосальну роботу. Опитали сотні людей. Останні хвилини життя 10-річної Каті було розписане по хвилинах. І вже наступного дня оперативники вийшли на слід підозрюваного.

Наразі 17-річний хлопчина, який, як з’ясувалося, проживав в одному будинку із загиблою, затриманий за ч.2 ст.115 КК України. Слідчі дії, які нині проводить міліція, без сумніву, дадуть відповіді на численні запитання.

Ряд зразків, відправлених на судово-медичну експертизу, підтвердять або заперечать причетність хлопця до вбивства. Проте під час відтворення обставин подій він показав, де саме закопав мобільний телефон, який відібрав у своєї сусідки.

08.10.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 08.10.2009p. 
На головну сторінку