Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №421 від 05.11.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Конкурс

“Комуненергію” віддали в надійні руки

“Комуненергію” віддали в надійні руки

Минулого тижня теплопостачальне підприємство Рівного “Комуненергія” віддали в оренду. Участь у конкурсі, який провели 29 жовтня в приміщенні міського управління ЖКГ, взяли три підприємства.

За рішенням експертів право орендувати котельні отримало підприємство “Рівнетеплоенерго”. Міські обранці вкотре наголосили: майно “Комуненергії” й надалі залишатиметься у власності міста, трудовий колектив працюватиме на своїх місцях, а право встановлювати тарифи на послуги залишатиметься за Рівненським міськвиконкомом.

За словами начальника міського управління житлово-комунального господарства Івана ГЕМИ, встановлена процедура передачі в оренду котелень дозволить забезпечити безперебійне постачання тепла в оселі рівнян. “Основна умова, за якою ми проводили конкурс - це здорова конкуренція. Оскільки фірма є приватною структурою, то вона має всі важелі впливу на своєчасне отримання лімітів газу”. Також головний комунальник міста зазначає, що в обов’язки “Рівнетеплоенерго” входить дотримання в належному стані всього обладнання, яке було передано цій структурі в оренду.

Що від цього матиме місто? Найголовніше - своєчасну подачу тепла та гарячої води в квартири місцевих мешканців. Тож від цього договору повинні виграти всі.

05.11.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 05.11.2009p. 
На головну сторінку