Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №425 від 03.12.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

Заминка на старті

Заминка на старті

МФК “Рівне” невдало розпочав чемпіонат

Поразкою завершився для рівнян перший домашній матч нового сезону у чемпіонаті України з міні-футболу.

Після нічиєї у Луцьку із “Шансом-Авто” підопічні Юрія Баховського нічого не зуміли протиставити столичному “Метрополітену”.

Як підсумок, клуб, що минулого сезону виступав у вищій лізі, зараз опинився на останній позиції турнірної таблиці у лізі першій.

МФК “Рівне-ДЮСШ-4” - “Метрополітен” Київ - 2:6 (1:2)

Рівне: Чемерис (Колодюк, 36) - Петрик, Волох, Жак, Басюк, Дармовіс, Прислупський, Дацюк, Ситник, Кручок.

Київ: Вахабов - Г. Стайков, Будзько, Конопчук, Химяк, Брунько, Бовзенюк, О. Стайков.

Голи: Дармовіс (1), Кручок (40) - Конопчук (3, 32, 33, 38), О. Стайков (4), Химяк (36).

Попередження: Дацюк (10), Прислупський (37).

На 13 і 17 хвилинах Тарас Прислупський не реалізував десятиметрові удари.

Матч розпочався вдало для господарів майданчика. Вже на першій хвилині Павло Дармовіс скористався зручною передачею партнера з флангу і доправив м’яча у сітку - 1:0.

Проте, як виявилося пізніше, кадрові зміни у міжсезоння не пройшли для команди безслідно. Втрата Сондака, Жовтуна та Басіча відобразилася на атакуючому потен-

ціалі МФК “Рівне”, а відсутність у воротах досвідченого Щербакова явно не додала впевненості грі в обороні.

У підсумку господарі досить швидко пропустили у власні ворота.

Спочатку Сергій Конопчук без перешкод пробіг із м’ячем до воріт рівнян і зрівняв рахунок, а потім Орлін Стайков, обігравши на фланзі Жака, точно пробив у ближній кут воріт Чемериса - 1:2!

У першому таймі кияни втратили ще декілька слушних нагод, аби збільшити перевагу: Чемерис виручив після небезпечного удару Конопчука, а Брунько пробив у перекладину.

Господарі майданчика атакували не менш активно, змушуючи гостей часто помилятися і порушувати правила. Так, за перебір фолів футболісти “Метрополітену” двічі були покарані десятиметровими ударами.

На жаль, жодного із них Прислупський не реалізував. Спочатку на заваді Тарасу став воротар столичного клубу, а потім - власна неточність.

Після перерви на майданчику продовжувалася вперта боротьба. Допоки Конопчук не забив свій другий гол. Сергій пробігся флангом і потужним ударом послав м’яча у дальній кут воріт Павла Чемериса.

Не встигли господарі отямитися, як пропустили і вчетверте. Тепер Конопчук реалізував вихід тет-а-тет із голкіпером МФК “Рівне”.

За інерцією рівняни продовжували атакувати (Басюк та Волох власними ударами випробували на міцність каркас воріт), проте надія на порятунок була зовсім примарною.

Згодом Павло Химяк та невтомний Сергій Конопчук своїми голами узагалі довели справу до фірмового розгрому - 1:6.

Можливо, результат і не зовсім по грі, проте гості витиснули максимум зі своїх гольових моментів, чого не скажеш про рівненський клуб.

Свій другий гол господарі забили вже на останній секунді гри - це Володимир Кручок виявився найспритнішим після розіграшу кутового.

Після гри наставник МФК “Рівне”, Юрій Баховський, однією із причин поразки назвав саме низьку реалізацію гольових нагод.

Наступну домашню гру рівняни проведуть другого грудня, коли у рамках розіграшу Кубка України (1/16 фіналу) поміряються силами із командою вищої ліги - житомирським “Контингентом”.

03.12.2009Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 03.12.2009p. 
На головну сторінку