Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №426 від 10.12.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Боротьба

Політичний союз двох Вікторів

Під час передвиборчої боротьби на політичній арені країни виник новий політичний союз - Янукович плюс Ющенко. Народний депутат України, голова Рівненської обласної організації ВО “Батьківщина” Юрій ПРОКОПЧУК говорить про дивний парадокс возз’єднання двох полярних партій:

“Я кажу відкрито - Віктор Ющенко - технічний кандидат Віктора Януковича. Він всюди йому догоджає, призначаючи на посади довірених осіб синьо-білих. Ющенку запропонували варіант а-ля Росія - “я стаю президентом, а Ви отримуєте крісло прем’єра”.

Ціна цих амбіцій виллється в єдине - “ті, хто сиділи в тюрмах і повернулися, почнуть ламати через коліно український народ”. Зокрема депутату обласної ради від БЮТу Віктору ВДОВИЧЕНКУ невтямки, як можна було за п’ять років розтринькати довіру людей. Депутатів бентежить і той факт, що чинний Президент з “барського плеча” дарує Януковичу земельні ділянки у 140 гектарів і вартістю 28 мільярдів гривень.

Хоча соціологічні дані не такі, які б хотіла команда БЮТу, проте депутати переконані, “що в цій державі, хто був другим, відразу стає першим”.

Переможець Майдану відтепер став технічним кандидатом переможеного. Чекали ми п’ять років виконання положення програми Президента України Віктора Ющенка “Десять кроків назустріч людям”, та - не здійснилося, Ющенко працював над тим, щоб втриматись за президентське крісло ще на один термін.

Ось такі великі жертви приносить вся Україна на вівтар політичної злуки двох Вікторів.

10.12.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 10.12.2009p. 
На головну сторінку