Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №429 від 30.12.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Перепалка

Що роблять депутати під час обіду?

У коментарі одному із місцевих ЗМІ депутат Рівнеради Анатолій ЧУГУЄВЕЦЬ зізнався, що міжсесійний обід для народних обранців перетворюється на банальний сабантуй. Ба більше, - після перерви депутати не здатні повернутися до сесійної зали, про що красномовно свідчить їх мала кількість під час затвердження рішень.

Запропонував пан Чугуєвець також підняти стенограму одного із засідань, де покійний міський голова Віктор Чайка однозначно заявив: “Слід кінчати з такими обідами”.

Зрозуміло, що така заява викликала шквал незадоволення серед депутатів. Наприклад, Денис Петровський вручив пану Чугуєвцю книжку “Системний піар”, назва якої, на його думку, красномовно свідчить про характер та причини подібних висловлювань.

Міський голова Рівного Володимир ХОМКО зауважує, що оскільки депутати – люди дорослі, рішення пити чи не пити під час обіду приймають самостійно, однак жодного п’яного у сесійній залі він не бачив. Те саме стосується і процесу вживання алкоголю: оскільки міський голова обідає вдома, стверджувати про те, що хтось п’є, не може.

Олег ТИЩЕНКО попросив звернути увагу на те, що висловами на кшталт “п’яних депутатів” просто так не можна розкидатися. “Або ми констатуємо, що депутати ходять п’яні, і при цьому перевіряємо їх на стан тверезості, або нічого не говоримо. Без фактів стверджувати подібне просто неприпустимо”.

Для того, щоб розібратися, чи має місце серед депутатів п’янство, Володимир Хомко закликав активізувати роботу комісії з етики. На що секретар комісії, депутат Олексій ГУБАНОВ, заявив, що відмовляється брати у цьому участь і перевіряти правдивість сказаного.

Тож відтепер моральне обличчя депутата залежить від його власного вибору.

30.12.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 30.12.2009p. 
На головну сторінку