Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №433 від 27.01.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Кандидат

Тимошенко обіцяє побудувати Європу в Україні

- За 18 років незалежності жоден з обраних чи призначених лідерів нації так і не спромігся нічого зробити. Ніхто з них не навчився працювати для людей, зате добре працювали на себе та свої сім’ї, - наголошує Юлія ТИМОШЕНКО.

На думку леді Ю. у подальшого майбутнього нашої країни є два варіанти: “Або чергове посилення кланово-олігархічної системи, або кардинальний поворот від розмов про незалежність до її реального втілення. Втілення у вигляді демократичної держави”.

На переконання Тимошенко, більшості громадянам набридло відчувати себе пригнобленими. “Я пропоную п’ять пріоритетних напрямків розвитку країни. Саме пріоритетів, а не цілей, які обіцяли виконати певні політики, але так і не здійснили їх”.

Першим і найголовнішим є зміна шляху розвитку країни, а саме приборкання та знищення олігархії як форми державного правління.

“За п’ять років я виведу країну до тридцятки найсильніших світових держав”, - наполягла Тимошенко. Це друге.

Прем’єр також заявила, що одним із головних пріоритетів стане забезпечення енергетичної безпеки України. Створення найсучаснішої в Східній Європі системи медицини, науки й освіти стане четвертим пріоритетом. Юлія Тимошенко обіцяє, що, досягнувши сказаного, робитиме все для того, щоб за її президентства Україна стала членом Європейського Союзу.

27.01.2010Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 27.01.2010p. 
На головну сторінку