Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №434 від 04.02.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Звернення

Проголосуймо за Україну, за європейський вибір Українського народу!

Звернення представників громадської та наукової еліти Рівненщини, які у першому турі президентських виборів голосували за Сергія Тігіпка, до виборців області

Наш лідер Сергій Тігіпко, за якого ми віддали свої голоси у першому турі, довів, що має велику підтримку.

Йому ще у 2004 році пророкували президентське майбутнє, але тодішня влада не допустила його до виборчого старту, вклавши у пасьянс карту Віктора Януковича.

Сьогодні склалося так, що країна тримає в руках виборчий список із прізвищами двох осіб, серед яких немає Сергія Тігіпка.

Але є Юлія Тимошенко. Саме та, котра високо цінує його здібності і має надію, що він стане її соратником - про це вона заявила з відкритим серцем.

Дуже непросто приймати інше рішення після того, як одне вже було прийняте 17 січня цього року. Але не прийняти його - означає залізти під кожух і лише спостерігати, як вершиться доля країни без тебе.

Тому ми вирішили у такій ситуації проголосувати за діючого Прем’єр-міністра Юлію Тимошенко.

З нашою підтримкою вона стане Президентом. Ось у чому полягає вага кожного нашого голосу і цінність нашої мужності.

04.02.2010З повагою до вас, Ананій ГРИГОРУК - професор Рівненського державного гуманітарного університету Ольга ЛАДЮК - завідувачка кафедри економіки і менеджменту Рівненського інституту Міжнародного університету розвитку людини “Україна” Дмитро НІКИТЕНКО - доцент Національного університету водного господарства і природокористування Ольга КАМІНСЬКА - кандидат психологічних наук, доцент Рівненського інституту Міжнародного університету розвитку людини “Україна”



Рівне-Ракурс №10 від 04.02.2010p. 
На головну сторінку