Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №443 від 08.04.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#А ви чули?

Рівне перемогло у “БУМі”

Минулого тижня, під час відбіркового турніру проекту “Битва українських міст” за звання найкращого міста України, перемогу здобули наші земляки. Рівняни змагалися з командами Херсону та Черкас.

Вдала гра забезпечила їм участь у півфіналі проекту, де представники Рівне доводитимуть, що їх місто і справді найкраще.

Пройде

Парад наречених

8 травня Парад стартує у Львові, після чого пройде у Тернополі, Луцьку, Рівному, Чернівцях та Івано-Франківську. “Парад Наречених дає можливість жінкам одягати весільну сукню щороку. І не важливо, заміжні вони чи ні”, - коментує організатор Параду Наречених в Україні Дмитро ГЛОМБІНСЬКИЙ.

Участь у заході може взяти будь-яка охоча жінка, дівчина чи дівчинка у весільному вбранні. Потрібно лише зареєструватися на сайті walkbride.com та відправити заявку.

Маємо нового

головного рятувальника

Днями начальником Головного управління МНС у Рівненській області призначили полковника служби цивільного захисту Володимира ОГЛОБЛЮ. На його представлення новому колективу приїхав перший заступник Міністра Віталій Бут.

Микола Костюк, який звільнився з посади начальника за власним бажанням, зауважив, що назавжди запам’ятає роки, які йому судилося пропрацювати пліч-о-пліч із командою однодумців та професіоналів, що стоять на сторожі життя та добробуту мешканців Рівненщини.

Смітниці замовили антивандальні

Смітниці, які з’явилися у Рівному, ніяк не тішать місцевих вандалів. Циліндр, у який викидають сміття - металевий, і навіть якщо загориться через недопалок, особливо не постраждає. А щоб конструкція виглядала привабливо, циліндри “обшили” деревом чи каменем. Загалом смітниці виглядають привабливо і естетично. А їх надійність гарантує захист від будь-яких варварських зазіхань.

08.04.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 08.04.2010p. 
На головну сторінку