Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №443 від 08.04.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Призначили головного антимонопольника

В’ячеслава Бережнюка призначили на посаду головного Рівненського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України. Упродовж останніх семи років він очолював Рівненське обласне управління Державної інспекції з контролю за цінами.

Новопризначеному керівнику доручили у найкоротший термін проаналізувати ситуацію в регіоні та вжити вичерпних заходів щодо забезпечення конкурентного правопорядку на соціально-важливих ринках.

У зоопарку з’явилися капібари

Віднедавна рівненський зоопарк поповнився новими мешканцями. Двох кумедних капібарів - водосвинок, привезли з Польщі. Рівняни та гості міста зможуть познайомитися зі звірятами відразу після відкриття зоопарку, тобто, з 1 травня.

Реконструкція Театральної площі

Нещодавно відбулася перша спільна нарада за участю голови РОДА Василя Берташа, його заступників, влади Рівного, інвестора, фахівців будівельної галузі щодо вирішення проблеми реконструкції Театральної пло-щі. Нагадаємо, що 30 березня, під час будівництва підземки, відбувся зсув ґрунту під проїжджою частиною дороги. Відтак основна мета новоствореної за розпорядженням губернатора комісії - попередити можливість виникнення надзвичайних ситуацій на будівництві підземного торгівельного комплексу в майбутньому, прискорення темпів реконструкції проїжджої частини, з її належним упорядкуванням.

Нас штрафують за куріння

Протягом поточного року за куріння тютюнових виборів у заборонених місцях правоохоронні органи зробили 213 попереджень і оштрафували 242 особи. Такі дані оприлюднила Громадянська мережа ОПОРА, посилаючись на начальника МВ УМВС в Рівненській області Григорія Зарічнюка. За отримані штрафи громадяни сплатили 6656 гривень. За розпивання спиртних напоїв та появу у нетверезому стані правоохоронні органи зробили 307 попереджень і оштрафували 967 осіб. Від штрафів надійшло 27596 гривень.

Кнопки виклику встановлять у садочках

За словами заступника міського голови з гуманітарних питань Галини КУЛЬЧИНСЬКОЇ, незабаром дитячі садочки та школи облаштують спеціальними кнопками термінового виклику. Адміністрація Державної служби охорони не лише схвалила подібне рішення, але й погодилися встановити системи безкоштовно. З комунальних закладів збиратиметься лише абон-плата. Однак сплачувати за неї будуть батьки дітей, які навчаються у тому чи іншому закладі - 1-2 гривні щомісяця.

У Рівному рятуватимуть приречених

На свято Благовіщення активісти рівненського руху “За життя” розпочали акцію “Рятуй приречених на смерть”, яка пройшла у гінекологічних установах Рівного. Відтепер у закладах, в яких роблять жінкам аборти, встановлені інформаційні щити з детальними матеріалами про розвиток дитини з моменту зачаття та правдою про аборт.

08.04.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 08.04.2010p. 
На головну сторінку