Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №444 від 15.04.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Прийом

На Володимиреччині укривали злочини

- Деякі злочини тут укривалися, а реєструвалися лише ті, де була перспектива розкриття, - окреслив своє враження про роботу правоохоронців Володимирецького райвідділу внутрішніх справ генерал-майор Олег САЛО. - Це, без сумніву, найбільша проблема, яка на даний час існує в міліцейській роботі.

- Як показав прийом, - зазначив Олег Сало, - громадян найбільше турбують злочини, що були скоєні проти особи, і на які міліція ніяк не реагувала. Окремі справи не розглядалися роками. Звичайно, оскільки це аграрний район, тут, фактично, не буває тяжких злочинів, зокрема, і у бюджетній сфері, натомість людей хвилюють земельні питання, крадіжки особистого майна, випадки нанесення тілесних ушкоджень тощо. Після прийому громадян я зрозумів, що ситуація в районі плачевна. Чимало заяв, які надходили до міліції, узагалі не було розглянуто.

За словами начальника обласного управління внутрішніх справ, його абсолютно не задовольняє не лише стан розгляду заяв та повідомлень про злочини й пригоди, що надходять від громадян до Володимирецького РВ УМВС, а й співвідношення між кількістю порушених кримінальних справ та відмов у їх порушенні.

- Від особового складу я, насамперед, вимагаю дотримуватися обліково-реєстраційної дисципліни. Коли міліціонери своєчасно реагуватимуть на всі заяви та повідомлення - буде й розкриття на належному рівні. Я не втомлююся повторювати: якщо близько 50 відсотків злочинів правоохоронці розкриватимуть за “гарячими” слідами - це вже досить вагомий результат. Тож виправити ситуацію та повернути довіру населення до міліції ми можемо лише наполегливою працею. Іншого шляху немає, - наголосив очільник УМВС.

15.04.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 15.04.2010p. 
На головну сторінку