Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №444 від 15.04.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Викрадений телефон знайшли в кущах

27-річна рівнянка Наталія звернулася до Рівненського МВ УМВС із заявою про те, що зранку біля автовокзалу на вулиці Київській з її сумки викрали мобільний телефон. Працівники міліції знайшли “мобілку” у зелених насадженнях поблизу магазину “ДЦ”, що на Київській, та повернули дівчині.

Крали, поки працювали?

28-річний підприємець Назар повідомив правоохоронців, що протягом останніх чотирьох місяців з каси його кіосків дві рівнянки Оксана та Наталія викрали гроші у сумі 25000 гривень. Проводиться перевірка.

Зняли ланцюжок

О другій годині ночі поблизу будинку культури у селі Морочно Зарічненського району невідомі побили 32-річного жителя міста Сокаль Львівської області та відібрали у нього 20-грамовий золотий ланцюжок. Грабіжників досі не встановили.

Налякані діти та дорослі

Вже за дев’ять хвилин рятувальники прибули на пожежу в житловому будинку на вул. А.Малиновського,3, що у Рівному. Все триповерхове приміщення було наповнене їдким димом. Довелося працювати в апаратах захисту органів дихання.

За якусь мить пожежу в одній із житлових кімнат загасили, однак наслідки займання були невтішні. Вогонь частково пошкодив речі домашнього вжитку, знищив м’яку частину у вітальні, закоптив стіни та стелю кімнат. Завдяки оперативним діям вогнеборців вогонь не встиг розповсюдитись, а лише налякав дорослих та трьох дітей, мешканців цієї оселі.

Побили на вулиці М.Струтинської

О другій годині ночі карета “швидкої допомоги” доправила до міської лікарні 20-річного рівнянина Олександра. У хлопця був перелом нижньої щелепи. За словами потерпілого, травми він отримав близько другої години ночі у дворі будинку на вулиці Струтинської.

Тягнуть харчі

50 кілограмів зерна ячменю викрали невідомі з незамкненого підсобного приміщення 31-річної жительки села М.Дорогостаї Млинівського району Наталії. Ця подія сталася вночі.

А з дачного будинку в селі Радухівка Рівненського району, що належить 55-річній рівнянці, зникла тонна картоплі, 1500 кілограмів зерна пшениці, алюмінієвий посуд та господарський інструмент. Сума збитку встановлюється.

Смерть під потягом

Вночі 12 квітня поблизу залізничної станції “Острог” у с.Оженіно потяг сполученням “Київ-Івано-Франківськ” смертельно травмував 25-річного жителя. Зі слів машиністів, хлопчина лежав просто на колії платформи. Зупинившись після екстреного гальмування, машиністи витягнули тіло Юрія з-під потягу. Чергова сказала міліціонерам, що хлопця не бачила.

Втопився у колодязі

У Малих Садах Дубенського району рятувальники витягнули з 25-метрового колодязя мертвого чоловіка. Ним виявився 34-річний Олександр. Попередня причина загибелі - суїцид.

15.04.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 15.04.2010p. 
На головну сторінку